Exploderande brödbak

Brödbak! Exploderande bröd… Dom såg jättefina ut innan dom åkte in i ugnen. Mycket finare än förra gången. Men dom kom ut fulare… 
Schweiziskt bondbröd enl. detta recept:  http://www.tasteline.com/Recept/Schweiziskt_bondbrod_2 Ändrade lite i mjölmängderna då jag har köpt rågmjöl istället för rågsikt. Men det blev lite smuligt denna gång. Får testa lite till!
Annonser
Det här inlägget postades i Brödbak. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Exploderande brödbak

  1. Tjocka Kockan skriver:

    Att de exploderar på det sättet beror på att du antingen inte lagt skarven neråt eller fått flera skarvar.Lycka till nästa gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s