Kan dom inte få vara lyckliga…..

20121018-082947.jpgJag har tittat på tv-serien McLeods döttrar till och från i flera år, när jag varit sjuk eller hemma med barn. Den här gången startade serien lämpligt nog när Bebis var nyfödd. (Alltid bra att ha en serie eller tre att följa när man bara ammar hela tiden.) Nu är den inne på sista säsongen. De tre, fyra sista säsongerna har jag aldrig sett. Och jag var på väg att sluta titta för det var så dåligt, så gräsligt dåligt.

Så äntligen i slutet av näst sista säsongen blir det bättre. För att sedan bara gå åt skogen. Grace vågar äntligen tro på kärleken och så är skitstöveln otrogen. Kate förlorar sin nyfunna kärlek i en bilolycka. Alex ska äntligen komma hem och så får han ett träd över sig. Det är verkligen som om manusförfattarna inte anser att tjejerna på Drovers Run ska få bli lyckliga. Vad ska hända härnäst? Ingrid blir nedtrampad av Hercules när Marcus råkar se på? Phils truckstop exploderar och Moira som sett detta i en syn hinner lagom fram för att se det? Patrick slutar ta sin medicin och hoppar från lagårdstaket med ett paraply så Tayler förlorar sin familj igen?

Nu måste jag ju se klart serien. Har bara missat något enstaka avsnitt när inspelningen krånglat. Serien lär väl starta om. Ett tips, sluta titta när Tess lämnar serien. Sen kommer och går olika personer stup i kvarten och ingen blir lycklig. Det finns bra sammanfattningar på den officiella hemsidan. Läs dom och gör något vettigare med tiden.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s